Премиерот Зоран Заев ќе учествува на Регионалниот младински форум за лидери

На 2.11.2020 година (понеделник) во 10:00 часот премиерот Зоран Заев преку видео врска ќе биде дел од Регионалниот младински форум за лидери кој заради пандемијата со КОВИД-19 оваа година се одржува преку телеконференциска врска.
 

Календар Влада: 
E hënë, Nëntor 2, 2020 - 10:00 to E martë, Nëntor 3, 2020 - 10:45