Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски

На 04.11.2020 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски.

Календар Влада: 
Wednesday, November 4, 2020 - 12:00 to Thursday, November 5, 2020 - 12:45