Прес-конференција на министерот за правда, Бојан Маричиќ

На 05.11.2020 година (четврток) со почеток во 10:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за правда, Бојан Маричиќ.

Календар Влада: 
Thursday, November 5, 2020 - 10:30 to 11:30