Премиерот Заев и министрите Бектеши и Бочварски на увид на работните активности на магистралниот гасовод Скопје - Тетово - Гостивар

На 6.11.2020 (петок) со почеток во 12:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за економија Крешник Бектеши, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на Национални енергетски ресурси Бајрам Реџепи ќе направат увид на работните активности на магистралниот гасовод Скопје – Тетово - Гостивар. После увидот, се предвидени изјави за медиумите.

Календар Влада: 
Friday, November 6, 2020 - 12:00 to Saturday, November 7, 2020 - 12:45