Редовна 18-та седница на Владата на Република Северна Македонија

Владата на Република Северна Македонија, денеска, преку видеоконференциска интернет комуникација ќе ја одржи редовната 18-та седница со повеќе точки на дневен ред од својата Програма за работа и од интерес на граѓаните.

Календар Влада: 
Понеделник, Ноември 9, 2020 - 12:00 to Вторник, Ноември 10, 2020 - 12:45