Прес-конференција на премиерот Заев и министерот за економија Бектеши за конкурентност на компаниите

На 12.11.2020 година (четврток) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за економија Крешник Бектеши.
 

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 12, 2020 - 12:00 to Петок, Ноември 13, 2020 - 12:45