Премиерот Заев на одбележување на 13 Ноември - Денот на ослободување на Скопје

 Владина делегација предводена од премиерот Зоран Заев, а во придружба на министерката за одбрана Радмила Шекеринска и министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири ќе положат цвеќе на Партизанските гробишта во Бутел во 11:00 часот, по повод Денот на ослободувањето на Скопје - 13 Ноември.

Календар Влада: 
Friday, November 13, 2020 - 11:00 to Saturday, November 14, 2020 - 11:45