Премиерот Заев и министерот Филипче во посета на ЈЗУ Општа болница - Струмица

На 15 ноември (недела), премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче, ќе имаат работна средба со директорот на ЈЗУ Општа болница - Струмица, д-р Наќе Гогов.

Календар Влада: 
E diel, Nëntor 15, 2020 - 10:30 to 11:30