Премиерот Заев во работна посета на СР Германија каде што ќе ја добие награда за човекови права за 2020 година

На 16.11.2020 (понеделник) претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев ќе биде во работна посета на Берлин, Сојузна Република Германија, по повод доделување на награда за човекови права за 2020 година од страна на Фондацијата „Фридрих Еберт“ (ФЕС).

Календар Влада: 
Monday, November 16, 2020 - 15:45 to Tuesday, November 17, 2020 - 16:45