Владата на Северна Македонија ќе ја одржи редовната 21-ва седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, со почеток во 12:30 часот, преку видеоконференциска интернет комуникација ќе ја одржи редовната 21-ва седница.

Календар Влада: 
Tuesday, November 17, 2020 - 12:30 to 13:30