Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири

На 18.11.2020 година (среда) со почеток во 14:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири. Тема на прес-конференцијата ќе биде Предлог-буџетот на Министерството за информатичко општество и администрација за 2021 година.

Календар Влада: 
Среда, Ноември 18, 2020 - 14:30 to 15:30