Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

На 18.11.2020 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Wednesday, November 18, 2020 - 12:30 to 13:30