Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска

На 18 ноември 2020 година (среда) во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска. 
 

Календар Влада: 
Wednesday, November 18, 2020 - 13:30 to 14:30