Владата на Република Северна Македонија вечерва ќе одржи седница

На 19 ноември 2020 г. со почеток во 21:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 19, 2020 - 21:00 to Петок, Ноември 20, 2020 - 22:45