Обраќање на премиерот Заев по повод 20 ноември, Светскиот ден на детето

 На 20.11 2020 година (петок) со почеток од 11:00 часот, премиерот Зоран Заев заедно со Дејвид Гир, амбасадор на Европската Унија во земјава и Патриција Ди Џовани, претставник на УНИЦЕФ во Република Северна Македонија ќе се обратат на вебинар по повод Светскиот ден на детето, 20 ноември. Насловот на вебинарот е: Децата преземаат владин состанок на високо ниво. "За децата од децата - иднината на образованиетo"
 

Календар Влада: 
Петок, Ноември 20, 2020 - 11:00 to Сабота, Ноември 21, 2020 - 11:45