Премиерот Заев ќе се обрати на Македонскиот енергетски форум

Премиерот Зоран Заев ќе се обрати на Македонскиот енергетски форум, кој ќе се одржи денеска, 23.11.2020 година (понеделник), со почеток во 15:00 часот, во хотел Мериот.  
 

Календар Влада: 
Monday, November 23, 2020 - 15:00 to Tuesday, November 24, 2020 - 15:45