Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски

На 25.11.2020 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржи портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски.

Календар Влада: 
Wednesday, November 25, 2020 - 12:30 to 13:30