Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска

На 25 ноември 2020 година (среда) во 14:00 часот прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

Календар Влада: 
E mërkurë, Nëntor 25, 2020 - 14:00 to E enjte, Nëntor 26, 2020 - 14:45