Премиерот Заев и министрите од економските ресори на отворање на нова инвестиција за домашно пилешко производство

На 26.11.2020 (четврток) со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев ќе присуствува на отворањето на новата инвестиција на конзорциумот на домашни и странски инвеститори „Интернашионал фреш фуд“ за бројлерско производство во селото Гиновци, општина Ранковце.
 

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 26, 2020 - 10:00 to Петок, Ноември 27, 2020 - 10:45