Прес-конференција на министерката за култура, Ирена Стефоска

На 26.11.2020 година (четврток) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерката за култура, Ирена Стефоска. На прес-конференцијата, министерката Стефоска ќе го претстави граѓанскиот буџет на Министерството за култура за 2021 година.
 

Календар Влада: 
Thursday, November 26, 2020 - 11:00 to Friday, November 27, 2020 - 11:45