Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

На 27.11.2020 година (петок) со почеток во 10:00 часот, прес-конференција преку ЗУМ апликација ќе одржи министерот за здравство, Венко Филипче.

Календар Влада: 
Петок, Ноември 27, 2020 - 10:00 to Сабота, Ноември 28, 2020 - 10:45