Премиерот Заев на Самитот „Македонија 2025“

На  01.12.2020 (вторник), со почеток во 15:25 часот, премиерот Зоран Заев ќе учествува на отворањето на Самитот „Македонија 2025“, кој ќе се пренесува во живо на Националниот телевизиски сервис.

Календар Влада: 
E martë, Dhjetor 1, 2020 - 15:30 to 16:30