Прес-конференција на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски

На 01.12.2020 година (вторник), со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.
 

Календар Влада: 
E martë, Dhjetor 1, 2020 - 11:30 to E mërkurë, Dhjetor 2, 2020 - 11:45