Владата денеска ќе ја одржи 25-тата седница

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи редовната 25-та седница со повеќе точки на дневен ред од интерес на граѓаните и од својата програма за работа.
 

Календар Влада: 
Tuesday, December 1, 2020 - 12:00 to Wednesday, December 2, 2020 - 13:45