Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

На 02.12.2020 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
E mërkurë, Dhjetor 2, 2020 - 12:30 to 13:30