Прес-конференција на директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов

02.12.2020 година (среда) со почеток во 13:30 часот, прес-конференција во медија центарот на Владата ќе одржи директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов.
 

Календар Влада: 
Wednesday, December 2, 2020 - 13:30 to 14:30