Прес-конференција на Инспекциски совет

На 3 декември 2020 година (четврток) во 13:00 часот, ќе се одржи прес-конференција на Инспекцискиот совет.

Календар Влада: 
E enjte, Dhjetor 3, 2020 - 13:00 to E premte, Dhjetor 4, 2020 - 13:45