Премиерот Заев и министерот Бесими на промоција на ТОП 100 најуспешни компании на СКСЗМ

На 9.12.2020 (среда) со почеток во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и министерот за финансии Фатмир Бесми ќе се обратат на промоцијата на ТОП 100 најуспешни компании на Стопанската комора на Северо-Западна Македонија.

 

Календар Влада: 
Wednesday, December 9, 2020 - 11:00 to Thursday, December 10, 2020 - 11:45