Владата денеска ќе ја одржи 27-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, со почеток во 12:00 часот, ќе ја одржи редовната 27-ма седница со повеќе точки на дневен ред од интерес на граѓаните и од својата програма за работа. 

Календар Влада: 
Четврток, Декември 10, 2020 - 12:00 to Петок, Декември 11, 2020 - 12:45