Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет

На 10 декември 2020 (четврток) во 13:00 часот прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска. На прес-конференцијата ќе присуствуваат и директорите на инспекциските служби. 

 

Календар Влада: 
Четврток, Декември 10, 2020 - 13:00 to Петок, Декември 11, 2020 - 13:45