Владата денеска ќе ја одржи 28-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, со почеток во 15:00 часот, ќе ја одржи редовната 28-ма седница.
 

Календар Влада: 
Friday, December 11, 2020 - 15:00 to Saturday, December 12, 2020 - 15:45