Прес-конференција на директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска

На 14.12.2020 година (понеделник) со почеток во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржи директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска на тема „Анализа на искористеност на мерката Финансиска поддршка за исплата на плата за месец октомври 2020 година“.
 

Календар Влада: 
E hënë, Dhjetor 14, 2020 - 13:30 to 14:30