Владата денеска ќе ја одржи 30-тата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, со почеток во 12:00 часот, ќе ја одржи редовната 30-та седница.
 

Календар Влада: 
Tuesday, December 15, 2020 - 12:00 to 13:30