Прес-конференција на министерот за правда, Бојан Маричиќ

На 15.12.2020 година (вторник) со почеток во 15:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за правда, Бојан Маричиќ.
 

Календар Влада: 
Вторник, Декември 15, 2020 - 15:00 to Среда, Декември 16, 2020 - 15:45