Прес-конференција на министерката за култура Ирена Стефоска

На 17.12.2020 година (четврток), со почеток во 12:00 часот, министерката за култура Ирена Стефоска ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Среда, Декември 16, 2020 - 12:00 to Четврток, Декември 17, 2020 - 12:45