Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

На 18.12.2020 година, петок со почеток во 11.00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
Петок, Декември 18, 2020 - 11:00 to Сабота, Декември 19, 2020 - 11:45