Прес-конференција на директорот на Дирекцијата за ТИРЗ г. Јован Деспотовски - “Економските движења во индустриските зони”

На 18.12.2020 година, петок, со почеток во 10:00 часот, прес-конференција ќе одржи директорот на Дирекцијата за ТИРЗ г. Јован Деспотовски.
 

Календар Влада: 
Friday, December 18, 2020 - 10:00 to Saturday, December 19, 2020 - 10:45