Премиерот Заев на пуштање во употреба на градскиот булевар „Гоце Делчев“ во Прилеп

Ве известуваме дека денеска, 19.12.2020 година (сабота) претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски ќе го пуштат во употреба булеварот „Гоце Делчев“ во Прилеп.
 

Календар Влада: 
E shtunë, Dhjetor 19, 2020 - 00:00 to 23:45