Прес-конференција на премиерот Зоран Заев

На 21.12.2020 година (понеделник) со почеток во 10:00 часот, прес-конференција ќе одржи претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев. 
 

Календар Влада: 
Monday, December 21, 2020 - 10:00 to Tuesday, December 22, 2020 - 10:45