Обраќање на премиерот Зоран Заев по повод 21 декември - Денот на наставата на турски јазик

На 21.12.2020 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев ќе се обрати на свечен настан по повод 21 декември – Денот на наставата на турски јазик.

Календар Влада: 
Monday, December 21, 2020 - 11:00 to Tuesday, December 22, 2020 - 11:45