Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

На 23.12.2020 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Wednesday, December 23, 2020 - 12:00 to Thursday, December 24, 2020 - 12:45