Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири

На 24.12.2020 година (четврток) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири на која ќе ги презентира достигнувањата и активностите реализирани во првите 100 дена од мандатот.
 

Календар Влада: 
Четврток, Декември 24, 2020 - 12:00 to Петок, Декември 25, 2020 - 12:45