Прес-конференција на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа

На 24.12.2020 година (четврток) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа.
 

Календар Влада: 
E enjte, Dhjetor 24, 2020 - 11:00 to E premte, Dhjetor 25, 2020 - 11:45