Премиерот Заев на увид во тековни и реализирани проекти во Осогово - Пониква

На декември 2020 година, премиерот Зоран Заев заедно со министерот за локална самоуправа, Горан Милевски, министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини и министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски на покана на градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев, ќе извршат увид во тековните и реализирани проекти во Осогово - Пониква.
 

Календар Влада: 
Четврток, Декември 24, 2020 - 00:00 to 23:45