Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска

На 25.12.2020 година (петок) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција за реализираните активности на Министерството за труд и социјална политика во првите 100 дена, ќе одржи министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска.
 

Календар Влада: 
Петок, Декември 25, 2020 - 12:00 to Сабота, Декември 26, 2020 - 12:45