Прес-конференција на министерот за правда, Бојан Маричиќ

На 25.12.2020 година (петок) со почеток во 10:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за правда, Бојан Маричиќ.
 

Календар Влада: 
E premte, Dhjetor 25, 2020 - 10:00 to E shtunë, Dhjetor 26, 2020 - 10:45