Премиерот Заев во Тетово по повод отворањето на новите простории на Државниот пазарен инспекторат

На 28 декември 2020 (понеделник) во 14:00 часот, премиерот Зоран Заев, заедно со министерот за економија Крешник Бектеши и директорот на Државниот пазарен инспекторат Стојко Пауновски, ќе дадат изјави по повод отворањето на новите простории на Државниот пазарен инспекторат.

Календар Влада: 
Monday, December 28, 2020 - 14:00 to 15:30