Владата денеска ќе ја одржи 35-тата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, со почеток во 12:00 часот, ќе ја одржи редовната 35-та седница.
 

Календар Влада: 
Вторник, Декември 29, 2020 - 12:00 to Среда, Декември 30, 2020 - 12:45