Прес-конференција за проверка на работата на правосудството

На 30.12.2020 година (среда) со почеток во 10:00 часот, во Клуб на пратеници прес-конференција ќе одржат министерот за правда, Бојан Маричиќ, Јавниот обвинител, Љубомир Јовески и претседателот на Судскиот совет, Киро Здравев.

Календар Влада: 
Среда, Декември 30, 2020 - 10:00 to Четврток, Декември 31, 2020 - 10:45