Прес-конференцијата на директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска

На 02.01.2021 година (сабота) со почеток во 10:00 часот, прес-конференција ќе одржи  директорката на Управа за јавни приходи  Сања Лукаревска на тема,, Анализа на искористеност на мерката Финансиска поддршка за исплата на плата за месец ноември 2020 година“.

Календар Влада: 
Сабота, Јануари 2, 2021 - 10:00 to Недела, Јануари 3, 2021 - 10:45